Kosova në garë me dy filma për “European Film Awards”Kosova pritet të paraqitet për herë të parë në “European Film Awards”. Siç njoftoi Qendra Kinematografike e Kosovës, në mesin e 52 filmave që janë nominuar në “EFA” janë edhe dy filma kosovarë të rekomanduar për nominim.

Bëhet fjalë për filmin “Babai”, me skenar dhe regji të Visar Morinës, dhe filmi “Tri Dritare dhe një varje”, me skenar të Zymber Kelmendit dhe regji të Isa Qosjes.

Ceremonia e edicionit të 28-të të “European Film Awards” do të mbahet në Berlin me 12 dhjetor.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here