Big-D tashmë është bërë një emër i njohur në skenën muzikore kosovare, por edhe atë maqedonase. Muzikën e ka filluar krejtësisht rastësisht dhe atë këtu në Kosovë, ndërsa tani muzika për të është bërë aq argëtuese, sa me kënaqësi vazhdon të merret me të.

Në intervistën ekskluzive dhënë gazetës “Zëri”, ai rrëfen për karrierën e tij muzikore, raportet me Linda Halimin dhe me këngëtarët e tjerë kosovarë.

“Jam menaxher i saj dhe Linda ka një zë të mrekullueshëm dhe e meriton të dëgjohet nëpër botë. Një këngëtare si Linda mund të jetë një shembull për artistët tjerë të talentuar nga Kosova, për të nënshkruar me kompani të mëdja të i

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here