Korab Shaqiri ka reaguar për të mohuar spekulimet që dolën së fundi nëpër mediat shqiptare se ai ishte fejuar.

“Nuk jam fejuar dhe nuk e kam ndërmend të fejohem. Këto thashetheme janë me tendencë nga dikush. Larg është fejesa e martesa për mua, sepse kamë shumë punë para tyre”.

“Deri tash më kanë fejuar e martuar disa herë, por pa dijeninë time. Të gjitha kanë qenë thashetheme dhe aspak të vërteta”, ka thënë Korabi për “Kosova Sot”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here