Regjisori i filmit “Avatar”, James Cameron, ka konfirmuar se ai do të realizojë edhe dy vazhdie të këtij viti, të cilat do të lansohen në dhjetor të vitit 2014, respektivisht 2015.

“Me dy filmat e rinj në plan, kompania ime dhe unë jemi duke synuar një udhëtim epik me partnerët tanë te Twentieth Century Fox.

Qëllimi ynë është që të arrijmë dhe të tejkalojmë pritjet e audiencës globale për pasurinë e botës vizuale të ‘Avatar’ dhe fuqinë e naracionit”, ka thënë Cameron.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here