Javë më parë iu kemi raportuar për gjininë e fëmijës së Loredanës dhe Mozzik.

Sipas postimeve që bënte Loredana, foshnja e cila edhe pak vjen në jetë është vajzë.

Kjo gjë është konfirmuar edhe njëherë sot me anë të një postimi që artistja ka bërë në Instagram.

Ajo sërish ka publikuar një foto ku shihet një nënë me vajzën e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here