Nuk është vetëm Kim. Tashma në krah të saj, famën po e përjetojnë edhe motrat, Kourtney dhe Khloe Kardashian. Të trija motrat janë pjesë e një fushate të reklamimit të linjës së re të veshjeve të brendshme.

Dhe motrat Kardashian duken tepër “sexy” vecmas e porsa martuara, Kim.

“Kolleksioni Kardashian” u lansua më 25 gusht 2011 ndërsa Kima Kardashian theksoi se “ndjehet shumë e lumtur pasi po e realizon një projekt të madh së bashku me motrat e saj”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here