Pranvera 2010 eshte nje konfirmim i stilit dhe elegances.

Nje koleksion i pasur me klas, nje femer elegante e cila eshte sigurt per vetveten, pelqen moden dhe krijon tendence.

Pranvere-vere 2010

Pranvere-vere 2010

Pranvere-vere 2010


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here