Vera e Erionit këtë herë është ndryshe nga gjithë të tjerat. Jo vetëm se ai është i famshëm, por edhe sepse çdo fundjavë për të është ndryshe.

Nën shoqërinë e Bertinës, lidhja me të cilën, ndryshe nga “gojët e liga”, vazhdon të shkojë për mrekulli dhe të miqve të tij ai është fotografuar në një lokal, këtë herë jo duke kërcyer, por duke përgatitur kokteje.

Dhe ku nuk të shkon mendja, se këta që bëhen të famshëm në pjesën më të madhe të herëve fillojnë punë menaxher pabesh e lokalësh… Po Erioni?

Në e pyetëm atë mos kishte filluar të bënte baristin… Erioni pohoi se në këto foto është në lokalin e miqve të vet dhe është futur në banak vetëm për qejf.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here