E kush mund ta imagjonte një kubanez duke kërcyer një valle shqiptare… As vetë Janer Veranesi rrezik nuk ka menduar kurrë të kërcejë këngën e Ali Pashait.

Por në “Dancing with the Stars”, çfarë nuk ndodh. Sidomos kur ke mësues kaq të mirë kërcimi si Vesa Luma, Shpat Kasapi dhe Çiljeta Xhilaga.

Ai vërtetë mund t’u ketë dhënë pak nga shpirti kuban, por ka marrë po aq shumë. Nga sot juria mund ta vlerësojë me “dhjetë” në disiplinën e “valles”. /Bluetooth/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here