Bryant dhe statusi i tij single kanë bërë që mediat amerikane të spekulojnë mbi atë që po ndodh me basketbollistin në jetën private.

Besohet se Kobe Bryant ka tërhequr syrin e femrave pas divorcit nga bashkëshortja e tij Vanessa Bryant dhe nuk janë të pakta emrat me të cilat basketbollisti i La Lakers është duke u lidhur.

Besohet se Kim Kardashian dhe Sanaa Lathan janë të interesuara që të jenë në lidhje me Kobe Bryant dhe se kanë filluar kontaktet me yllin e Lakersave edhe pse nuk ka asgjë konkrete nga këto spekulime

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here