Kalimi i kohës vetëm sa e shton dashurinë mes Heidi Klum dhe Seal, të cilët janë martuar me njëri-tjetrin për herë të 6!!!

Modelja dhe këngëtari kanë organizuar një ceremoni së bashku me fëmijët e tyre dhe me miqtë më të afërt në një klub në Palm Beach.

Cifti ka 6 vjet që bën diçka të tillë për të konfirmuar dashurinë dhe angazhimin ndaj njëri-tjetrit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here