Ndërsa të gjithë artistët ishin në ankth për fillimin e shfaqjes, atletja Klodiana Shala nuk ka menduar vetëm për vete.

Ajo ka lënë mënjanë emocionet dhe është kujdesur që të afërmit e saj të gjejnë një vend për t’u akomoduar, madje është ulur për pak çaste afër të fejuarit Taulantit, për të marrë ndonjë kompliment për veshjen dhe performancën.

Kjo eksperiencë e ka bërë Kloadianën shumë entuziaste, madje gjatë gjithë kohës atletja është parë duke nxjerrë kokën nga skena duke folur në telefon duke vërejtur reagimet e miqve të saj, që kishin ardhur enkas për ta ndjekur./BLUETOOTH/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here