klintonzeqirajJanë imazhe të nxehta dhe private, të cilat i kemi zbuluar këto ditë.  Bëhet fjalë për balerinin e ri, Klinton Zeqiraj, ku duket qartë nga fotot se këto imazhe janë të realizuara në ambiente private. Klintoni, i shoqëruar me një femër të panjohur, kanë realizuar këto foto të cilat tashmë bëhen publike.

Klintoni është bërë i njohur në ekran pas pjesëmarrjeve në disa emisione, duke drejtuar edhe programe për të rinj, si dhe festivale për fëmijë.

Burimi: Vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here