Pavarësisht se është muaji nëntor Jennifer Lopez nuk do t’ia dijë dhe vazhdon të shfaqet me pantallona të shkurtra, duke nxjerrë në pah format trupore dhe këmbët e gjata, transmeton LF.

Anëtarja e jurisë së shfaqjes së njohur “American Idol” është parë dhe fotografuar në Buenos Aires, ndërsa shumë fansa e kanë përshëndetur nga pranë çdokund ku ka shkelur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here