Redona Koçi vajza nga Tirana është një nga vajzat më të bukura në Shqipëri, por edhe një ndër modelet më të preferuara për fotografët, pasi ajo nuk e ka problem të zhvishet.

Jo vetëm kaq, Redona është një ndër femrat më të nxehta të momentit dhe jo vetëm në Tiranë, por edhe më gjerë.

Më poshtë mund të shikoni disa nga fotot e nxehta ta Redonës.132

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here