Ajo është një ndër “sheqerkat” më të njohura dhe shijon jetën luksoze.

Por Jeanemarie Almulla thotë se “profesioni” i saj nuk është njësoj si prostitucioni.

“Nuk e fus kurrë dorën në xhep për të paguar”, tregon ajo.

25-vjeçarja jeton në Miami por shëtit kudo ku ja ofrojnë.

Megjithatë ajo lëshon një mesazh kontrovers duke thëën se “po lufton për të fuqizuar femrat”.

Kështu si “lufton” ajo, vështirë se mund të ndodhë…11 22 33 44
66

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here