Kjo është vjehrra e TunësReperi Cozman pa dyshim se është njeri familjar.Ai në Snapchat tregon vazhdimisht copëza të jetës së tij reale, ku edhe shihet shpesh me familjen e tij.

Së fundmi ai ka publikuar një foto me të ëmën e tij.

Pavarësisht lidhjes dhe koncerteve me Tunën, ai kurrë nuk e ndan mendjen nga familja e tij dhe gjithmonë kujdeset për antarët e ngushtë.

Kjo është vjehrra e Tunës

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here