Kjo është vajza seksi e Bajram Kosumit Ish-kryeministri, Bajram Kosumi, tash rektor në Universitetin publik të Gjilanit, përveç një punëtor i zellshëm njihet edhe si një kryefamijar i përkushtuar.

Ai ditët kur nuk punon i kalon pranë katër vajzave dhe bashkëshortes dhe kjo është dëshmuar nëpërmjet postimit të fotografive të ndryshme, shkruan “Lajmi.net”.

Kosumi madje kohën e lirë e kalon duke u shoqëruar me tingujt e pianos përballë të cilës ia thotë këngës.

Kujtojmë se një zë të mrekullueshëm e ka edhe vajza e tij Yllkë Kosumi, e cila thotë se e ka trashëguar këtë nga babai.

Yllka, njëherësh është një vajzë tejet seksi e cila posedon linja perfekte trupore. Ajo është në lidhje me një djalosh i cili quhet Dardan Koçani.

Vjehrri i këtij të fundit ka edhe tri vajza të tjera të cilat janë po aq bukuroshe.

Kjo është vajza seksi e Bajram Kosumit

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here