Kjo është vajza mjeke e Isa MustafësKryeministri i Kosovës në largim, Isa Mustafa ka një vajzë dhe dy djem, këta të fundit jemi mësuar t’i shohim në rrjete sociale, mirëpo vajzën jo.

Është, Afërdita Mustafa- Xhemajli, vajza e kryeministrit e cila ngjanë goxha shumë me babain e saj.Afërdita është e martuar dhe ka dy fëmijë, ajo momentalisht punon në Qendrën Klinike Universitare, në Pediatri.

Vajza e kryeministrit në largim është brune dhe po ta shikosh me vëmendje, ajo i ngjan më shumë babait sesa dy vëllezërit e saj. Magazina.al

Kjo është vajza mjeke e Isa Mustafës

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here