Shikoni vajzën mahnitëse të Myftiut TërnavaBëhet fjalë për Lejla Tërnavën, vajzën më të vogël të shefit të BIK-ut, Naim Tërnava.

Edhe Lejla është e mbuluar dhe po ndjek me përpikmëri traditat fetare.

Kujtojmë se Tërnava ka edhe një vajzë më të madhe, Refiqën që ajo u bë e njohur përmes medieve, për bukurinë e saj.

Cila është më bukuroshe? Secila e ka bukurinë e vet.

Shikoni vajzën mahnitëse të Myftiut Tërnava

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here