Kjo është vajza bukuroshe e Manjola Nallbanit, e quajnë “Megan Fox shqiptar”Ajo është një nga këngëtaret më të pëlqyera në vendin tonë dhe gjithashtu etiketohet shpesh edhe për bukurinë e saj fizike.

Këngëtarja Manjola Nallbani është nënë e dy vajzave Megit dhe Sindit.Megi aktualisht jeton jashtë vendit, ku ka kryer dhe studimet e larta.

Por ajo çka vihet re është bukuria e vajzës e trashëguar padyshim nga nëna e saj.Në rreth shoqëror Megin e kanë etiketuar shpesh si aktoren e njohur hollivudiane “Megan Fox”. Ndërkohë po ju sjellim disa nga fotot e saj.

Kjo është vajza bukuroshe e Manjola Nallbanit, e quajnë “Megan Fox shqiptar”

Kjo është vajza bukuroshe e Manjola Nallbanit, e quajnë “Megan Fox shqiptar”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here