Kjo është shtëpia luksoze e Labinot Tahirit Këngëtari njohur shqiptar nga Ferizaji, Labinot Tahiri, përpos si ikonë e muzikës, njihet edhe si një dorëlirë dhe vullnetdashës i së mirës dhe bamirësië.

Ai qe disa vite po vazhdon të punojë për vendin e tij, në mënyra të ndryshme. Madje, së fundit, ekzkluzivisht për Gazetën Blic, ai ka pohuar se do të kyqet përfundimisht në politikë.

Kjo, pasi siç ka thënë Labi, vetëm që t’i ndihmojë edhe më shumë vendin ku u lind e u rrit. Andaj, pasi Labi ka gëzuar disa familje me shtëpi të reja dhe si duket e ka ndermend të vazhdojë me këtë ritëm, ne kemi vendosur t’jua sjellim shtëpinë e tij përmes disa fotografive.

Kjo është shtëpia luksoze e Labinot Tahirit

Këngëtari i pati publikuar këto fotografi muaj më pare, ku nga gëzimi pati thënë, se tani pasi disa familjë ishin bërë me kulm, kishte vendosut t’i ndante disa pamje me fansat e tij. Dhe, ështe shumë e vërtetë. Shtëpia e Labit është e mrekullueshme, ashtu siç janë veprimet e tij humanitare.

Kjo është shtëpia luksoze e Labinot Tahirit

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here