Kjo është motra seksi e Leonora JakupitJemi mësuar të flasim, komentojmë e shikojmë fotografitë e këngëtares, Leonora Jakupi.Pa dyshim se në secilen prej tyre, ajo duket shumë bukur.

Dhe të vazhdojnë të merremi edhe më tej me imazhin e saj duke konstatuar edhe një herë se ajo shkëlqen vetëm sa perserisim refrenin tashmë të njohur.

Prandaj kësaj radhe, ne ju njoftojmë me motren e saj, Blertën.

Edhe kjo nuk ia lëshon rrugën këngëtares. Ndonëse nuk është fytyrë publike dhe është jashtë fushës së show bizit ka dicka të përbashkët me motrën e saj. Blerta përngjan shumë me Leonorën duke vazhduar kështu “traditen” e bukurisë brenda familjes.

Kjo është motra seksi e Leonora Jakupit

Përndryshe Blerta është nënë dhe ka një vajzë me emrin Morea.

Ajo nuk ka preferuar të merret me botën e muzikës, edhe në pse në disa projkete të Lonora Jakupit, Blerta, është përfshirë në role të ndryshshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here