Kjo është martesa e dytë e Mihrie Brahes Dashuria e tyre është aq publikë sa më s’ka, e dinë të gjithë, i madh e i vogël.Bëhet fjalë për Mihrie Brahen dhe Naim Abazin, që nuk lënë rast pa folur për atë që ndjejnë për njëri tjetrin, shkruan “Kosovarja”.

Mihrija dhe Naimi janë martuar para njëzet vitesh, por ata e kanë ri konfirmuar martesën e tyre sërish përmes një serie fotosh të realizuar viteve e fundit.

Pra, çifti i njohur i bie se janë martuar dy herë, shkruan “Kosovarja”.

Ndodh edhe kështu dhe kjo nuk është gjë e keqe, apo jo?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here