Kjo është kamera e fshehtë që befasoi Enver Idrizin n’Kosovë Show Mysafiri i radhës n’Kosovë Show ishte Enver Idrizi.

Befasia për mysafirin ishte përgatitur pak para fillimit të emisionit.Shpëtim Desku në bashkëpunim me Dafina Dautin ishin protagonist të kamerës së fshehtë ndaj Idrizit.

Bëhet fjalë për gjoja një “borxh” të Enver Idrizit ndaj Dafinës.Pas kësaj kamere të fshehtë filloi rrjedha normale e emisionit ku Enver Idrizi foli për karrierën e tij dhe planet për të ardhmen.Për më tepër shikojeni emisionin e plotë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here