Kjo është gruaja e Yllit të grupit Aurora Grupi i muzikës ishte shumë i famshëm dikur.

I përbërë nga Nazi, Ylli dhe Albani, ky grup solli shumë këngë të bukura të cilat ishin hitet e dikurshme, shkruan lajmi.

Më pas, Albani u shkëput dhe vazhdoi karrierën si solist, Nazi filloi të merrej me politikë dhe kështu grupi u shpërnda.

Mirëpo, ndonëse nuk këndojnë, anëtarët e bendit kanë vëmendjen mediale. E është Ylli ai cili tashmë është martuar dhe në rrjetet sociale ka prezantuar gruan e tij Albulenën.Më poshtë keni disa fotografi për të parë sa bukur duken ata bashkë!

Kjo është gruaja e Yllit të grupit Aurora

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here