Shumë pak dihet për jetën private të diktatorit koreanoverior Kim Jong, ndërsa publikimi i fotove familjare konsiderohet ende tabu.

Por gjatë inaugurimit të terminalit të  ri të aeroportit ndërkombëtar të Piongiangut, Kim Jong është shoqëruar nga funksionarë të partisë dhe bashkëshortja Ro Sol-ju.

Këto fotografi janë bërë vite më parë:9 10 11 12

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here