Kjo është familja ish kryministrit të Kosovës, Bajram Kosumit Aktualisht është fokusuar në botën akademike. Ish kryeminstri i Kosovës, Bajram Kosumi, duke lënë anash politikën, tash udhëheq Universitetin e Gjilanit, ndërkohë ligjeron edhe në Fakultetin e Gazetarisë në UP.

Kosumi me origjinë nga Tugjeci i Kamenicës jeton në Prishtinë me gruan dhe vajzat e tij. Me rastin e ditëlindjes së 56 ai ka publikuar një fotografiku në plan të parë shihet familja e tij e ngushtë, kurse të varura në murë janë fotografitë e prindërve të tij./ Magazina.al

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here