Kjo është familja e Edi Kastrati Edi Kastrati njihet si një prej aktorëve më të dashur të publikut me rolin e tij të gjakovarit në serialin “o Sa Mirë”.

Aktori vazhdimisht publikon imazhe të familjes së tij.

Dy fëmijët e tij, Enzo dhe Edeni, mësojnë burimet e Telegrafit, janë pjesa më e rëndësishme e jetës së tij.

Dhe aty, ska si të mungojë bashkëshortja e tij Nora, e cila gjendet gjithmonë pranë tij dhe fëmijëve.

Gjakovari pa dyshim se ka një jetë të lumtur familjare, ani pse me shumë fanse femra të cilat i ka krijuar me famën që ka marrë në vitet e fundit.

Kjo është familja e Edi Kastrati

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here