Kjo është familja e Donat Qosjes Donat Qosja, apo “Naim Shaci” siç edhe njihet me mirë, me rolin e tij tek seriali vendor “Kafeneja jonë” ka mbetur si njëri nga personazhet më të pëlqyera nga publiku shqiptar.

Donati përveç përkushtimit ndaj punës dhe angazhimeve të shumta si aktor ai gjen kohë edhe për familjen e tij , e cila përbëhet nga bashkëshortja Rudina, vajzat Lea,Nisa si dhe djali Dielli.

Për të gjithë ata që nuk e i din ja kjo është familja e “Nami Shacit”.

Kjo është familja e Donat Qosjes

3

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here