Kjo është familja e Arlind AjetitI lindur në Zvicër, Bazel, ku edhe luan me skuadrën vendase, Arlind Ajeti ka zgjedhur një vajzë shqiptare për të kaluar jetën.

Vetëm 22 vjeç dhe ka arritur të jetë pjesë e kombëtares, por nuk është ky i vetmi hap i madh i hedhur në moshë të re. Ai është i martuar me Pranverën dhe nga martesa e tyre çifti kanë një djalë.

Ajeti në faqen e tij në Facebook gjatë tërë kohës publikon fotografi me djalin, gruan dhe familjen e gjerë.

Këto janë disa nga fotografitë që Ajeti i ka postuar./Express/

Kjo është familja e Arlind Ajetit

Kjo është familja e Arlind Ajetit

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here