99Është diskutuar për një kohë të gjatë një thashethem se një prej aktorëve të njohur të Hollywood-it ka fjetur me rreth 12,755 femra gjatë gjithë jetës së tij.

Mirëpo, vetë Warren Beatty duket se i ka hedhur poshtë këto zëra. “Mendojeni një herë mirë, 12.755 femra, jo vetëm që i bie të kem shkuar me shumë femra të ndryshme gjatë një dite, por as mos të kem shkuar dy herë me të njëjtën”, – ka thënë ai.

Sigurisht që edhe në rininë e tij, aktori ka qenë një prej atyre meshkujve të cilët njihen që kanë ngacmuar shumë femra, mes të cilave Joan Collins dhe Carly Simon, por ai ka rreth 24 vite i martuar me bashkëshorten e tij, Annette Bening, me të cilën ka 4 fëmijë. /Blitz.al/

9

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here