Kjo është bashkëshortja e “Xhek Setrës”Ai u bë i njohur me dy rolet e “Ganisë” dhe “Melit” në serialet, “Tre gjermanët e trashë”, përkatësisht “Kafeneja jonë”.

Bëhet fjalë për aktorin Naser Rafuna, ku së fundi po paraqitet me rolin e “Xhek Setrës” në serialin “Çka ka shpija”.

Për ata që nuk e dinë, aktori është i martuar.

Ka dhjetë vjet që ka kurorëzuar dashurinë me Vlorën, të cilën ai e cilëson si gjysmën e tij dhe të më të shtrenjtën në jetë.

Kjo është bashkëshortja e “Xhek Setrës”

Kjo është bashkëshortja e “Xhek Setrës”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here