Kjo është bashkëshortja e Shaip MujësNë shikim të parë do të mendonit se mund të jetë vajza e tij, por në fakt është bashkëshortja kaq e re dhe kaq bukuroshe e deputetit Shaip Muja.

Anita Muja, bukuroshja bionde dhe deputeti i PDK-së kanë dy fëmijë, dy djemë.Djali i madh i tyre merret me not dhe është bërë shumë i suksesshëm në këtë drejtim.

Ja disa foto të tyre.

Kjo është bashkëshortja e Shaip Mujës

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here