Kjo është arsyeja që Dafina dhe Tuna janë prishurDafina dhe Tuna kanë 7 vite që nuk kanë folur mes vete.Ato janë prishur në vitin 2010, që nga koha kur publikuan këngën e përbashkët ‘Vibe’, shkruan lajmi.netE pikërisht kjo këngë duket të ketë qenë arsyeja që ato janë prishur mes vete.

Tuna dhe Dafina duket se i kanë dhënë fund shoqërisë pasi të dyja kanë pretenduar që e kanë bërë vijën melodike të këngës, duke rënë në kundërshtim me njëra-tjetrën.

A e bëri vijën melodike Tuna apo Dafina? Kjo çështje nuk është zbuluar deri më tani por që është shkaktare e rivalitetit mes tyre!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here