Dashuria e tyre sa vjen e shtohet edhe përkundër që ajo ndonjë çast bie siç ndodh te çdo çift.

Blero përveç që promovon punën e tij nëpërmjet llogarisë në “Instagram” ai nuk harron kohë pas kohe të shprehë atë që ndjen për vajzën që tashmë e ka në krahë dhe kjo është e bukura Afrona, të cilën këngëtari “thjesht të dua”, kështu edhe ka lënë këtë mbishkrim në fotografinë e të dashurës së tij.

1

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here