Quhet Ines Helene dhe është një yll në Instagram falë miliona ndjekësve. Por foto pas fotoje ajo lufton për të drejtat njerëzore.

E bukur dhe inteligjente. Duket si përshkrim i një gruaje ireale, por ekziston vërtet: është suedeze, edhe pse fizikun duket “hot” në të gjitha kuptimet.

Quhet Ines Helene , është vetëm 23-vjecce, por ka dy tituj zyrtarë. Njëri është ai i të qenit “Instafamous“, që do të thotë të jesh një yll në rrjetin social të fotove, në të cilin vajza në një vit e gjysmë ka tejkaluar milionin e ndjekësve.

Por Ines nuk krenohet vetëm me format seksi dhe fytyrën e një kukulle.

Me mbarimin e studimeve ligjore, avokatja Helene është edhe një aktiviste në mbrojtje të të drejtave njerëzore dhe bashkëpunon me 28 Jun, një shoqatë botërore humanitare.15 16 17 18

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here