Christie Brinkley ka vërtetuar se mosha nuk është asgjë tjetër veçse një numër. 63-vjeçarja ka vite që pozon përkrah vajzave të saj Sailor Brinkley Cook, dhe Alexa Ray Joel.

Alexa është 31 dhe Sailor 18, por kur i shikon në fotografi askush nuk mundet me imagjinue se nëna është 63 vjeçe.

Së bashku me vajzat e saj ajo është imazhi i Sport Illustrated.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here