Kitaristi MustaineIshe antari  i dikurshëm i grupit legjendar “Metallica”, tani me  lider i grupit “Megadeth”, Dave Mustaine, e ka kërcënuar  një gazetar norvegjez, i cili e kishte pyetur për ditët e tij si anëtar i “Metallica”.

Në një intervistë për revistën norvegjeze “Lydverket”, Mustaine ka folur për të kaluarën e tij, mirëpo ai mohon se ka përmendur emrin e ish-grupit të tij “Metallica”, andaj e ka kërcënuar gazetarin se do ta dërgojë në spital për këtë ‘shpifje’.

Sipas kitaristit mos dëgjoni intervistat e tyre, mos blini revistën e tyre… mos hyni në faqen e tyre të internetit…

Dhe qëndroni gati se posa ta shoh edhe njëherë intervistuesin do ta dërgoj në spital”, janë disa nga fjalët e Mustaine.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here