Çmimet Globi i Artë u ndanw në Holivud dhe ky ishte manifestimi që mbahet disa javë para dhënies së çmimeve Oskar.
Filmi për Facebook, “Rrjeti Social” ka fituar Globin e Artë në 4 kategori: për filmin më të mirë, për regji, për skenar dhe për origjinalitet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here