Kim Kardashian dhe Kanye West kanë rikthyer në qendër të vëmendjes romancën e tyrë ndërsa janë shfaqur së bashku në dyqane duke bërë Pazar.

Çifti që për herë të parë u fotografua bashkë të mërkurën është parë tanimë në Nju Jork në qendra tregtare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here