Kim Kardashian ka përfituar nga fundjava, për të shkuar në kishë së bashku me mamanë, motrën dhe nipin e saj.

Vetëm se, ajo që ran ë sy ishte veshja paksa e papërshtatshme e Kim për në kishë, duke qenë se ka veshur një fustan shumë të shkurtër dhe transparent.

Mister mbetet megjithatë, për çfarë mund të jetë rrëfyer Kim. Nëse e ka bërë një gjë të tillë, kuptohet!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here