Pasi që do të mbushni 52 vite ndërsa fëmijët ngadalë largohen nga shtëpia familjare, gratë fillojnë të kujdesen për vete, të ndërtojnë vetëbesim personal por edhe fillojnë të ndryshojnë mënyrë e të veshurit dhe të përdorin ngjyra më të gjalla. 

Aktorja e njohur nga seria “Sex and the city” ka katër parime për bukurinë të cilave edhe ajo në 55 vite u përmbahet atyre.

Ushtroni rregullisht, kujdesuni për lëkurën, bëni gjumë të mjaftueshëm dhe mos harroni depilimin. Sipas aktores nëse u përmbaheni këtyre rregullave atëherë gjithçka do të jetë më mirë, do ndiheni më të bukur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here