Jonathan Cheban është bashkëpunëtor i familjes Kardashian dhe mik i ish-burrit të Kim Kardashian, Kris Humphries.

Pasi Kris gjatë një vizite në një parfumeri dyshonte në orientimin seksual të mikut të tij, Kim ka vendosur të marrë kamerën për “provën homoseksuale”.

Kardashian e mori me vete Jonathanin në një dyqan dhe u zhvesh përpara tij. Jonathan ktheu kokën dhe nuk dëshiroi ta shikonte , Kim vendosi se ai ishte i sjellshëm dhe e siguroi Jonathanin të ishte në darkë me Krisin ku showgirli e mori me vete një shoqe.

Megjithatë, Jonathan ka dështuar që të siguroëj Krisin të mendonte ende se ai është homoseksual.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here