Ylli televiziv amerikan, Kim Kardashian, mund të kandidojë për kryebashkiake të qytetit Glendale në Kaliforni – njofton TMZ.

Gjatë një emisioni televiziv, bukuroshja ka thënë se është duke menduar rreth idesë për kandidim në qytetin, i cili është tempull i armenëve.

Nuk dihet nëse Kim ka bërë shaka, megjithatë kjo i ka pëlqyer komunitetin armen në SHBA dhe disa prej anëtarëve të shquar e kanë mbështetur idenë dhe dëshirojnë ta nxisin atë që të kandidojë.

Mes tyre, ish-kryetari i këtij qyteti, aktualisht këshilltar komunal, Ara Najarin, është ofruar që të jetë shef i stafit të Kardashian dhe dëshiron që ta drejtojë atë në politikën lokale

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here