Kardashian nuk mund ta shikojë në sy burrin e saj. Prezantuesja dhe pasanikja e njohur ka pasur një përleshje me burrin e saj të ri, jo shumë kohë pasi që ata janë martuar me një martesë të madhe në verë.

“Ata tashmë kanë zbuluar se martesa nuk është e ëmbël dhe përplot lule”, tha një burim i afërt me Kim dhe gruan e ylli të basketbollit.

“Kris është shumë tradicional në atë çfarë ai nuk pret që ta bëjë një çift i martuar, por Kim ende mendon se është beqare. Ajo ka projekte dhe interes në biznes, gjë që shumicën e kohës e kalon me kushërinj. Kjo nuk i pëlqen Krisit”, tha një burim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here