Konkursi për kostumin më të mirë të Halloween është hapur dhe Kim Kardashian ka publikuar kosutimin e saj.

E sapomartuara 30 vjeçare dukej e mrekullueshme e veshur si Poison Ivy armikja e Batmanit tek festën e Midori i Gjelbër në Nju York.

Kim ka vendosur një paruke të kuqe me vizatime komike, me një fustan me dredhka dhe gjethe, një ndryshim freskues për të. Kim ishte në këtë festë po aq e mahnitshme sa Poison Ivy.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here