Kim Kardashian dhe Kanye West janë në fazat e para të marrëdhënies dhe nuk ka gjë më të mirë se një darkë romantike në Paris për të forcuar më tej lidhjen.

Në një intervistë për Oprah Winfrey, Kim tha se një nga gjërat që e tërheqin më shumë tek këngëtari është se ai është më i madh në moshë (35 vjeç).

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here