Kim Kardashian ka vendosur ta çrras vetë-veten dhe në mënyrën më të mirë të mundshme, duke blerë një automobil “Ferrari.”

“Ferrari” i modelit 458, me ngjyrë të zezë i ka kushtuar Kimit plotë 300 mijë dollarë edhe pse çmimi me pakicë është më i ulët për dhjetë mijë dollarë.

Megjithatë, ajo donte që automobili i saj të jetë i pajisur me te gjitha pajisjet e mundura, dhe kështu çmimi i automobilit italian u rrit në 300 mijë dollarë.

Edhe pse bashkëshorti i Kimit, Kris Humphries kohët e fundit bleu një shtëpi në New York, show-girli me prejardhje nga Armenia, aktualisht banon me familjen e saj në Los Angelos.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here