Kim pëlqen ëmbëlsirat e vendeve të lindjes

Ylli televiziv, Kim Kardashian edhe pse ka milionat përzgjedhjet për ëmbëlsira i ka shumë modeste.

Ajo ka publikuar një foto të bakllavës në rrjetin social Snapchat dhe ka treguar se e ka shijuar shumë.

Ndryshe specialiteti i bakllavës është i njohur nga vendet e lindjes dhe është shumë i preferuar në vendin tonë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here